

- Спокойно, ще се върне! Нали "яйцата" му са тук...

- Ракията на баща ти.

КАТ
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
С няколко съставки и минимални усилия правя най-вкусната баница
Цялата „тайна“ е в малкия трик с нарязването на корите, който гарантира много въздушност на баницата
Пищната и пухкава баница e мeчтата на всяка домакиня, но нeвинаги сe получава сполучлива
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Вижте колко е пухкава само
Става по-лесно и от баницата
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Може да я използвате и като заместител на хляба, когато не ви се ходи до магазина